Inbraakbeveiliging

Veiligheid, een kwestie van gevoel
Telesoundsecurity is gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van beveiligingssystemen. Wij beschikken over een grote expertise op het gebied van inbraakdetectie, camerabewaking (CCTV) en toegangscontrole.

VEB erkend beveiligingsbedrijf
Wij leveren uitsluitend beveiligingssystemen met een NCP keurmerk. Telesoundsecurity is namelijk een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Dat betekent dat wij garant staan voor de levering en installatie van degelijke beveiligingsinstallaties, die voldoen aan de strengste normen. De VEB is tot stand gekomen door samenwerking tussen de beveiligingsbranche, de verzekerings-branche, het bedrijfsleven en de overheid. Het Nationaal Centrum voor Preventie, het NCP, beheert deze kwaliteitsborging. Dit centrum heeft als zodanig een controlerende en adviserende taak.
Wij staan garant voor een optimale beveiliging van uw bedrijfspand, woning, verenigingsgebouw.
Maak vrijblijvend kennis met onze beveiligingsexpertise.

Inbraakdetectie
Bij het beschermen van uw eigendommen is niets zo belangrijk als zekerheid en betrouwbaarheid. U kiest daarom voor een bedrijf dat u dit kan bieden. Bij Telesoundsecurity bent u daarvoor aan het juiste adres. In overleg met u stellen wij een goed onderbouwd beveiligingsplan op, dat afgestemd is op uw specifieke situatie.
Onze gebruiksvriendelijke systemen voor inbraaksignalering bieden u de veiligheid, de zekerheid en betrouwbaarheid waar u om vraagt. Alle systemen die wij aanbieden, zoals centrales, detectiecomponenten en signaalgevers, zijn uitsluitend van gerenommeerde merken. Uiteraard zijn al onze systemen voor inbraaksignalering voorzien van het kwaliteitskeurmerk!

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk?

bel ons voor een vrijblijvende afspraak Tel:  085 - 9021019

Home | Historie | Vacatures | Download | Login