Netwerken van Telesoundsecurity, datatransport op

hoog niveau

Een datanetwerk is de levensader van de communicatie binnen uw organisatie. Dat betekent dat betrouwbaarheid en veiligheid belangrijke voorwaarden zijn. Dit  geldt zowel voor traditionele als ook voor draadloze oplossingen. Het datanetwerk dient uiteraard flexibel te zijn, het moet immers mee kunnen groeien met de ontwikkelingen binnen uw organisatie.
Telesoundsecurity gaat bij de aanleg van datanetwerken professioneel te werk. De volledige infrastructuur wordt door ons, op basis van uw eisen en wensen, ontworpen, geïnstalleerd en uitgevoerd.

Telesoundsecurity
Telesoundsecurity is een 3M Distributor Listed Installer (DLI). “The 3M Company” is ‘s werelds meest innovatieve multinational op het gebied van het ontwikkelen en produceren van kabelinfrastructuren.
Installatie van uw netwerk door een DLI van Siemon garandeert u, als gebruiker van het netwerk, dat uw installatie in perfecte staat wordt opgeleverd.
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook terecht voor het aanleggen van back-bone Telesoundsecurity van zowel koper als glasvezel.

Draadloos
In een aantal situaties is een wireless oplossing gewenst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vergaderruimte waarin de gebruikers draadloos toegang kunnen verkrijgen tot het netwerk of het internet. Voor draadloze netwerktoepassingen maakt Telesoundsecurity gebruik van de professionele producten van DrayTek en Netgaer.

Wilt u meer informatie over netwerken van Telesoundsecurity of over draadloze netwerken.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Tel:  0182 - 599224

 

Home | Historie | Vacatures | Download | Login